Imatge d'arxiu de l'exdiputat popular Jorge Trías Sagnier (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de l'exdiputat popular Jorge Trías Sagnier (Foto: EFE)
Madrid

Un exdiputat popular admet el pagament de sobresous a dirigents del partit

Jorge Trías Sagnier, advocat i diputat popular entre el 1996 i el 2000, ho explica en una carta que publica el diari "El País" en què explica que diversos tresorers del PP portaven una comptabilitat en negre i repartien sobresous d'un màxim de 10.000 euros al mes, en funció de la responsabilitat dels càrrecs.

RedaccióActualitzat
Un exdiputat del PP avala les informacions segons les quals dirigents populars rebien sobres de diners de mans de l'extresorer del partit Luis Bárcenas. Jorge Trías Sagnier, advocat i diputat popular entre el 1996 i el 2000, ho explica en una carta que publica el diari "El País".

Segons ell, diversos tresorers del PP portaven una comptabilitat en negre i repartien sobresous d'un màxim de 10.000 euros al mes, en funció de la responsabilitat dels càrrecs.  Trías Sagnier qualifica de "monumental" l'escàndol i, tot i que admet que "és possible" que Rajoy i De Cospedal "acabessin amb aquestes males pràctiques", els exigeix explicacions.

Davant aquestes acusacions, aquest dilluns al matí es reuneix la cúpula del PP, obligada a definir una estratègia per frenar l'escàndol Bárcenas, més enllà de subratllar que l'extresorer ja no pertany al PP. I és que en les últimes hores l'única cosa que s'ha pogut sentir de Mariano Rajoy i de la número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, és una promesa d'una investigació interna per depurar responsabilitats.

De moment, el PSOE no està satisfet amb les explicacions i vol sentir tant Rajoy com Montoro al Congrés.
Anar al contingut