El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán. (Foto: EFE)
El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán. (Foto: EFE)
Sevilla

Andalusia admet que demanarà el rescat

El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, ha admès la possibilitat d'acollir-se al mecanisme del rescat, encara que ho ha deixat condicionat a saber-ne les condicions.

RedaccióActualitzat
El president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, ha admès la possibilitat d'acollir-se al mecanisme del rescat, encara que ho ha deixat condicionat a saber-ne les condicions. Griñán ha dit que la comunitat autònoma andalusa "no tindrà cap inconvenient a acceptar anar al fons de liquiditat autonòmica (FLA)" si el finançament que s'ofereix "té uns tipus acceptables i no s'imposen condicionaments polítics".

Griñán s'ha pronunciat d'aquesta manera en una entrevista a la cadena SER, on ha volgut deixar clar que, de moment, "Andalusia no ha rebut cap avançament (de l'Estat) ni se sotmetrà al fons fins que no en conegui les condicions".

El president de la Junta diu que encara tenen "marge de temps" per conèixer l'estructura del fons de rescat, que, segons ha anunciat el govern espanyol, estarà llest i disponible abans d'octubre.

Anar al contingut