Algunes de les piulades d'aquest dimarts amb l'etiqueta #feliç15m
Algunes de les piulades d'aquest dimarts amb l'etiqueta #feliç15m
Sant Joan Despí

Twitter celebra l'aniversari dels "indignats" amb l'etiqueta #feliç15m

Amb motiu del primer aniversari del moviment del 15-M, s'han convocat diverses accions reivindicatives durant aquest dimarts. A la xarxa, els "indignats" també han protestat per la situació econòmica i han fet una crida a les mobilitzacions amb les etiquetes #feliç15m, #15m o #12m15m.

RedaccióActualitzat
Ja fa dies que l'aniversari de les protestes dels "indignats" protagonitzen moltes de les piulades a Twitter. L'etiqueta #12m15m va prendre força la setmana passada com a preludi de la manifestació que hi va haver dissabte passat per commemorar el primer aniversari del moviment.

Durant aquest dimarts, altres etiquetes com #15m o feliç15m han pres el relleu. La seva versió en castellà d'aquesta darrera etiqueta, #Feliz15m, és a hores d'ara "trending topic" a l'Estat. Des de primera hora del dia, amb missatges cridant la ciutadania "a despertar-se", els tuits al voltant del moviment dels "indignats" han anat omplint els "timelines" dels usuaris de Twitter. Entre aquestes piulades, hi destaquen crítiques al sistema capitalista i també a la classe política per "no haver escoltat el poble", a banda de crides a passar "de la indignació al compromís" i desitjos perquè neixin "noves primaveres". A través de Twitter també s'han anat difonent les accions de protesta que els "indignats" han portat a terme davant les seus de partits polítics o entitats bancàries, com l'oficina de Bancaja a la Rambla de Sabadell.

D'altra banda, també hi ha qui critica el moviment perquè molts dels seus membres "no van anar a votar" i van afavorir, així, la victòria del PP i algú que els acusa de voler "acabar amb l'estat de dret".

Anar al contingut