Barça

Xavi espera reaparèixer a Mestalla la següent jornada perquè "és una lesió petita, de poca importància"

Xavi Hernández, que pateix un petit trencament fibril·lar al soli de la cama esquerra que li impedirà jugar dissabte que ve a Mallorca, espera reaparèixer a Mestalla la següent jornada (2 de març) "No hi ha d'haver problemes perquè pugui ser-hi contra el València. És una lesió petita, de poca importància, i no hi ha motiu per alarmar-se", ha declarat avui Xavi en roda de premsa. El migcampista blaugrana ja va jugar la temporada passada amb un trencament de tres centímetres al soli. No obstant això, encara que en aquesta ocasió es tracta d'una lesió menor, creu que no hi ha motiu per forçar com llavors.

Actualitzat
"L'any passat ens jugàvem la Lliga en aquells partits, jo em sentia bé, vam parlar amb els metges i vaig decidir jugar. Ara ja veurem, encara queda molta temporada, i cal veure amb quines sensacions m'aixeco cada matí, però crec que no hi haurà problema per ser-hi a València", ha argumentat.

Preguntat pel moment pel qual travessa l'equip, Xavi no comparteix "de cap manera" l'opinió dels qui pensen que el Barça està travessant per una baixada de joc: "Si ho analitzes sense fanatismes i sense mirar els colors, el Barcelona va bé, juga bé al futbol, domina, té la possessió de la pilota i crea moltes ocasions, que unes vegades entren i altres no. Així que estem tranquils". El de Terrassa ha insistit que "si veus els últims partits", no hi ha motius per dubtar d'aquest equip: "Hem estat superiors al contrari a tots. A Gijón vam empatar, però vam merèixer més, i a Londres (contra l'Arsenal), vam perdre jugant un partidàs. Passa que, en aquest esport, la gent sol ser molt resultadista".

Tot i les bones sensacions que el Barça va deixar a l'Emirates, el blaugrana creu que aixecar el 2-1 de l'anada al Camp Nou serà complicat. "Aquí suposo que jugaran més defensius i m'imagino que no serà fàcil, perquè l'Arsenal té molt bons jugadors a dalt per jugar al contraatac", ha assenyalat. Per aquest motiu, opina que dels tres títols als quals encara aspira l'equip, "el que està més complicat és el de la Champions, ja que la final de Copa està al 50 per cent i la Lliga la tenim però a favor perquè tenim cinc punts d'avantatge".

El tècnic ideal

Mentre Xavi atenia la premsa a la Ciutat Esportiva, Pep Guardiola signava la seva renovació com a tècnic del Barcelona per una temporada. Pel migcampista català, la renovació de Guardiola és "una gran notícia per al barcelonisme", ja que creu que és "un entrenador magnífic per portar a aquesta plantilla" i la confirmació de la seva continuïtat "aporta la tranquil·litat que necessita aquest club per treballar".

Xavi també ha parlat del seu company Gerard Piqué i de com viu la repercussió mediàtica que ha tingut la seva relació sentimental amb la cantant internacional Shakira. "El veig entrenant-se bé, amb la seva personalitat, fent bromes com sempre, i al camp està fantàstic", ha destacat Xavi Hernández, que ha ironitzat sobre l'estat d'ànim del central: "home, afectat no el veig", ha comentat entre les rialles dels periodistes.

Finalment, el blaugrana no ha volgut donar importància a la marxa de Jon Miquel Toral, un migcampista del cadet A del Barcelona, a l'Arsenal, i al fet que el tècnic dels "gunners", Arsene Wenger, hagi tornat a emportar-se una promesa de La Masia, com ja va fer amb Cesc Fàbregas o Fran Mérida. "Crec que tant el jugador com la família han decidit anar-se'n i res més. Ell té el desig de jugar a la Premier, la llei ho permet, està feta així, i s'ha d'acceptar, però sense buscar polèmica", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut