Tenis

Victòries plàcides de Federer i Murray en la primera jornada del Masters de Londres

El Masters de tenis de Londres ha començat aquest diumenge amb clares victòries d'Andy Murray i Roger Federer. En el primer partit de la jornada Andy Murray ha derrotat en dos sets Robin Soderling (6-2, 6-4) en un partit sense gaire història. En l'altre matx del grup, Roger Federer ha batut David Ferrer en dos còmodes sets (6-1, 6-4). El valencià només ha pogut plantar cara en la segona mànega i acumula ja onze derrotes consecutives contra Roger Federer.

Actualitzat
El partit inaugural del torneig de campions ha estat menys emocionant del que es preveia gràcies al joc impecable de l'escocès, que ha acabat imposant-se al suec per 6-2 i 6-4. Murray ha sumat el seu primer triomf amb un tenis molt consistent. Soderling, tocat per la pallissa rebuda al primer set, ha tirat d'orgull per reaccionar i ha arribat a igualar la segona màniga. Amb 3-3, però, una doble falta ha brindat en safata el partit a un Murray que no ha desaprofitat l'ocasió per adjudicar-se l'enfrontament.

Federer no falla contra Ferrer

Federer ha tornat a demostrar que és l'autèntica bèstia negra del valencià David Ferrer. En els enfrontaments entre tots dos, 11 victòries a 0 favorables al suís amb la d'avui al Masters. Federer ha escombrat de la pista David Ferrer en un primer set fulgurant. En la segona mànega, l'encontre s'ha mantingut igualat fins el 2 a 2. En el cinquè joc, Federer ha trencat el servei de Ferrer i ha enfilat el set cap el triomf. Ferrer ha lluitat fins al final però, tot i disposar d'ocasions per trencar el servei del suís, no ha pogut evitar la derrota.

Demà es juguen els dos partits de l'altre grup, que viurà el debut de Nadal contra Andy Roddick a les nou del vespre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut