Un instant del partit entre el CN Sabadell i el Mornar Split (Foto: CN_Sabadell)
Un instant del partit entre el CN Sabadell i el Mornar Split (Foto: CN_Sabadell)
Waterpolo

Victòria clau del CN Sabadell en la Lliga de Campions masculina de waterpolo, segona derrota del CN Mataró en l'Eurocup

Els vallesans han derrotat el rival més complicat del seu grup mentre els mataronins s'han quedat sense marge d'error

Actualitzat

L'Astralpool Sabadell ha superat el Mornar Split per 8 a 3, en la primera jornada de la segona fase prèvia de la Lliga de Campions masculina de waterpolo. Un resultat important, davant del seu principal rival, per classificar-se per a l'última eliminatòria que dona accés a la fase de grups de la principal competició europea de clubs.

Després de dos primers quarts igualats (2-2), els vallesans han sentenciat en la segona meitat on han anotat 6 gols i han encaixat només 1. El CN Sabadell aconseguirà de forma matemàtica el seu bitllet per a la següent ronda si aquest dissabte guanya al UZSC Utrecht holandès i els croats perden o empaten contra l'AN Brescia, l'equip més fort. Els italians s'han desfet dels holandesos en l'altre partit de la primera jornada per 23-2, amb un resultat d'escàndol al descans, 12-0.

En la segona competició europea de clubs, l'Eurocup, el CN Mataró ha perdut per segona vegada en la primera fase. Ho ha fer per 13-8 davant de l'amfitrió, el Pannergy Miskolc hongarès. Els mataronins tindran dissabte 2 partits claus de cara a passar a la segona fase, contra el Kosice eslovac i el WS Hannover alemany.

Anar al contingut