Vettel ha estat el més ràpid. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Vettel domina els primers lliures del GP de l'Índia i Alonso, amb problemes a la caixa de canvis, acaba dotzè

Sebastian Vettel ha estat el més ràpid als primers entrenaments lliures del Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1, al davant de Mark Webber i Sebastian Grosejan. L'asturià Fernando Alonso ha tingut problemes amb la caixa de canvis i només ha pogut fer sis voltes amb el 12è millor temps a un segon i mig del registre del pilot alemany.

Actualitzat

Sebastian Vettel ha estat el més ràpid als primers entrenaments lliures del Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1, al davant de Mark Webber i Sebastian Grosejan. L'asturià Fernando Alonso ha tingut problemes amb la caixa de canvis i només ha pogut fer sis voltes amb el 12è millor temps a un segon i mig del registre del pilot alemany.

Vettel, que amb 24 ha estat el segon pilot que ha fet més voltes en aquesta primera sessió d'entrenaments, ha estat dues dècimes més ràpid que el seu company d'equip a Red Bull i ha confirmat que ho té tot a favor per revalidar el títol mundial per quart any consecutiu. L'alemany en té prou d'acabar entre els cinc primers a la cursa d'aquest diumenge per tornar a proclamar-se campió del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut