Valentino Rossi, durant la sessió de qualificació (Reuters)
Motor

Valentino Rossi obté la "pole position" en el Gran Premi d'Itàlia de MotoGP

"Il Dottore" ha dominat la classificació del Gran Premi d'Itàlia i ha desfermat l'eufòria entre els "tifosi". Maverick Viñales sortirà tercer, i Marc Márquez, sisè

Actualitzat

Els clàssics tornen a Mugello. Valentino Rossi (Yamaha) s'ha adjudicat la seva primera "pole position" en més d'un any i sortirà primer al Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, la sisena prova de la temporada. L'italià, a més, es veurà acompanyat per Jorge Lorenzo (Ducati), que també ha obtingut la seva millor qualificació de la temporada. Dos excampions del món amb ganes de demostrar que encara tenen coses a dir en el Mundial. Un pèl més enrere, Maverick Viñales (Yamaha) completarà la primera línia després d'haver hagut d'anar a la repesca.

Marc Márquez (Honda), vigent campió i líder del Mundial, no ha pogut evitar algun ensurt quan anava el límit i s'ha hagut de conformar amb el sisè lloc a la graella de sortida, darrere Iannone i Petrucci. No ha estat una gran matinal per a l'equip Honda, ja que Dani Pedrosa no s'ha pogut classificar per a la Q2 i sortirà molt endarrerit. Àlex Rins (Suzuki), de la seva banda, ocuparà la desena plaça a l'engraellat de sortida.  

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut