Rossi ha culminat amb la "pole" un entrenament brillant
Motor

Valentino Rossi fa la "pole" a Holanda en el seu millor entrenament de tota la temporada

Valentino Rossi ha aconseguit la pole position a MotoGP al circuit d'Assen després de fer el millor entrenament de tota la temporada. Des de València, Rossi no era primer i ha superat Espargaró i Márquez en un final molt disputat

Actualitzat

Aplaudiments del públic d'Assen a Valentino Rossi per la pole position que ha aconseguit a MotoGP al circuit d'Assen a Holanda després d'haver fet el millor entrenament de tota la temporada. L'últim cop que Rossi va ser primer va ser a València la temporada passada. Valentino ha superat Aleix Espargaró i Marc Márquez en un final d'entrenament molt disputat. A la segona fila sortirà Pedrosa, Pol Espargaró i Ianone, mentre que Jorge Lorenzo s'ha classificat a la tercera fila. Rossi és el favorit per la victòria d'aquest dissabte.

Aquest divendres també s'han anunciat canvis en MotoGP pels següents cinc anys. La graella estarà formada per 24 pilots, 12 amb motos oficials de les cinc marques que s'han compromès: Honda, Yamaha, Ducati, Suzuki, Aprilia i s'incorpora KTM. A més els equips privats posaren 12 motos en pista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut