Usain Bolt celebra amb el seu tradicional gest la victòria a Pequín (Reuters)
Usain Bolt celebra amb el seu tradicional gest la victòria a Pequín (Reuters)
Atletisme

Usain Bolt revalida el títol de campió del món dels 100 metres

El jamaicà s'ha imposat per una centèsima a Justin Gatlin per sumar el seu tercer títol mundial de l'hectòmetre

Actualitzat

Usain Bolt ha prolongat el seu regnat en els 100 metres en imposar-se en la seva tercera final consecutiva als Mundials d'atletisme. El jamaicà s'ha imposat per una centèsima al nord-americà Justin Gatlin (9'79'' contra 9'80'') per mantenir la seva hegemonia a la distància després de dos anys pràcticament sense competir. El bronze ha estat per al també nord-americà Trayvon Bromell

Amb aquest títol, Bolt es converteix amb l'atleta amb més medalles (11) i més títols (9) a la història dels Mundials, i es reforça de cara als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, on buscarà sumar també el tercer or olímpic a la distància.    

Bolt ha acabat imposant-se i això que havia patit a les semifinals, en entrebancar-se en la sortida. Tot i això, ha remuntat i ha guanyat la seva sèrie amb un temps de 9'96'', imposant-se gairebé sobre la línia d'arribada.

Pel que fa altres campions olímpics, Jessica Ennis-Hill ha revalidat l'or guanyat a Londres-2012 en heptatló femení. Un èxit per a Ennis-Hill, que va ser mare fa poc més d'un any. 

Anar al contingut