Un segon quart pèssim condemna el Manresa en la visita de l'Unicaja (63-80)

El Bàsquet Manresa ha sumat una nova derrota al Nou Congost davant de l'Unicaja de Màlaga, un equip que encara manté aspiracions de "play off". Els catalans, en canvi, s'enfonsen una mica mica més en l'última plaça de la classificació, amb un balanç de 4 victòries i 20 derrotes.

El Bàsquet Manresa ha sumat una nova derrota al Nou Congost davant l'Unicaja de Màlaga, un equip que encara manté aspiracions de "play-off". Els catalans, en canvi, s'enfonsen una mica mica més en l'última plaça de la classificació, amb un balanç de 4 victòries i 20 derrotes.

A la capital del Bages hi havia expectació per veure el jove Joan Creus, cedit recentment pel Barça. Però el fill de l'històric ídol local no podrà fer miracles en un equip que no té rumb. Hi ha força de voluntat i s'ha vist en diversos trams del matx d'aquest diumenge, però poca cosa més.

El Manresa ha començat amb un meritori primer quart que ha acabat amb avantatge (19-14) i un punt d'eufòria gràcies a un triple de Ferran Laviña al límit del temps. El segon, però, ha estat un desastre per als locals, que només han estat capaços d'anotar 4 punts i han permès que els andalusos els superessin una vegada i una altra al contraatac.

Al descans, la distància (23-35) ja semblava insalvable, però els homes de Jaume Ponsarnau han sortit amb moltes més ganes en la represa i gairebé empaten el tercer quart (54-59), amb un Asselin estel·lar (21 punts).

En el moment de la veritat, Asselin s'ha assecat, i el conjunt ha pagat l'esforç. L'Unicaja ha tornat a ser el dominador absolut de l'últim quart i, amb un parcial de 9-21, ha convertit els últims 4 minuts del partit en un tràmit.