rèptil
El rèptil, en el moment de travessar la pista a Marina Bay (@F1)

Un "llangardaix gegant", convidat inesperat al Gran Premi de Singapur de Fórmula 1

L'animal ha aparegut dins la pista i l'ha travessat davant Max Verstappen com si es trobés en un pas de vianants

Actualitzat

El tercer entrenament lliure del GP de Singapur de Fórmula 1 ha tingut un convidat inesperat, que ha causat un ensurt considerable a alguns pilots i comissaris. A mitja sessió, un llangardaix de grans dimensions, semblant a un dragó de Komodo, s'ha plantat al mig de la pista i l'ha travessat com si hi hagués un pas de vianants.

L'ensurt més gran se l'ha endut Max Verstappen, que s'ha trobat l'animal just al davant, quan aquest començava a passar. El pilot de Red Bull ha cridat per la ràdio: "Hi ha un llangardaix gegant a la pista!" Afortunadament no ha hagut de fer cap maniobra perillosa per evitar-lo, perquè es tractava d'un tram poc ràpid i tot just s'havia alçat la bandera vermella a causa d'un accident de Pascal Wehrlein en un altre sector. No s'ha hagut de lamentar cap dany en cap de les dues situacions.

En tot cas, el circuit de Marina Bay s'està convertint en una zona de passeig habitual. La temporada passada, un espontani es va ficar dins de la pista i va caminar prop d'un quilòmetre pel voral. I aquest any se'l recordarà com el del llangardaix.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut