Futbol

Un gol de Collantes permet al Sabadell retrobar-se amb la victòria davant el Recre

Un gol de Collantes al minut 85 ha permès al Sabadell retrobar-se amb la victòria dos mesos després. Els arlequinats, que no han mostrat millora en el joc, han guanyat el Recre a la Nova Creu Alta

Actualitzat

Amb un onze condicionat per les baixes, el Sabadell ha sortit a la Nova Creu Alta amb l'obligació de redreçar la situació de l'equip. Collantes ha fet el primer xut amb intenció de sorprendre i Aridai també s'hi ha afegit. El Recre, amb necessitat també de puntuar, ha donat un avís amb un xut des de la frontal de Dimas Delgado que ha sortit per sobre del travesser. El partit s'ha espesseït i els dos equips han buscat fer mal a través de contraatacs i d'accions a pilota parada. En un d'aquests intents, l'àrbitre ha assenyalat fora de joc erròniament a Montoro que s'havia presentat sol davant Nauzet. Joselu també ha protagonitzat una de les accions més clares del primer temps pel conjunt andalús.

A la represa, el Sabadell ha tingut més arribades a través de Marcos i fins i tot amb un refús al pal de Riau. La possessió era arlequinada, però, la finalització no s'ha posat de part dels homes d'Àlex García. Marcos i Eguaras també ho han provat i finalment, ha estat qui més l'havia buscat, Collantes, que ha trobat el gol. En una acció combinativa amb una bona assistència d'Hidalgo, Collantes s'ha desmarcat i ha finalitzat davant Sotres. D'aquesta manera, el Sabadell ha trencat amb dos mesos sense conèixer la victòria i Álex García ha aconseguit la primera al capdavant de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut