Lewandoski celebra el gol de la victòria del Bayern contra el Reial Madrid (Reuters)

Un fluix Reial Madrid encaixa la primera derrota de la pretemporada contra el Bayern (1-0)

Els blancs, que han trobat a faltar les baixes de Cristiano Ronaldo i Benzema, han perdut la final de l'Audi Cup amb un gol de Lewandowski en el minut 88

El Reial Madrid de Rafa Benítez ha encaixat la primera derrota de la pretemporada. L'equip blanc ha perdut per la mínima contra el Bayern de Munic en la final de l'Audi Cup, un dels tornejos amistosos de l'estiu, en un partit disputat a l'Allianz Arena.

El Bayern ha portat sempre la iniciativa i ha disposat de clares ocasions per marcar, però el pal i les aturades de Keylor Navas ho han evitat. Els blancs, que han trobat a faltar Cristiano Ronaldo i Benzema, han fet un partit bastant fluix en un dels testos de més nivell abans de l'inici de la temporada oficial.

L'únic gol del partit ha arribat a dos minuts del final, quan semblava que els penals eren inevitables. L'autor del gol de l'equip de Pep Guardiola ha estat el polonès Lewandowski, una diana molt celebrada pel tècnic català des de la banqueta.

Pepe, lesionat

El central portuguès Pepe s'ha retirat lesionat als 16 minuts de partit després de notar una punxada al bessó de la cama dreta. El jugador del Reial Madrid, que no va jugar cap minut de la semifinal contra el Tottenham, ha demanat el canvi amb gestos de dolor. Els serveis mèdics del club blanc hauran de determinar el temps de baixa de Pepe, que, depèn de la lesió, es podria perdre l'inici de la temporada.