Espanyol

Un Espanyol molt concentrat aconsegueix un valuós empat davant del Vila-real (0-0)

Els blanc-i-blaus han fet un partit molt ferm en el mig del camp, en defensa i, sobretot, sota els pals, però els ha faltat generar més perill

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Espanyol ha sortit de l'Estadi de la Ceràmica amb un punt després d'aconseguir un empat sense gols però amb moltes sensacions bones entre el mig del camp i la seva porteria però amb poc perill.

El Vila-real ha començat dominant el partit amb diverses arribades que amenaçaven la porteria de Pau López amb un clar protagonista, un endollat Samu Castillejo.

Però de mica en mica l'Espanyol s'ha anat sentint còmode i ha sabut frenar la velocitat dels groguets amb una teranyina perfectament dibuixada. A falta de poder-se apropar a l'àrea perica els de Fran Escribá s'han vist obligats a provar de xutar de lluny i Manu Trigueros quasi sorprèn Pau amb una vaselina.

Els blanc-i-blaus han tingut paciència per espera el moment de llençar-se a l'atac i l'ha acabat trobant: Hermoso quasi fa el primer de cap però Barbosa ha tret unes mans providencials per rebutjar la pilota. Piatti també ha tingut una ocasió molt bona però la rematada ha anat als núvols.

A la represa s'ha repetit el mateix guió en els primers compassos, però l'Espanyol ha pujat la intensitat, Gerard Moreno s'ha escapat a la carrera per acabar encarant el porter dels castellonencs que ha desviat a córner.

El Vila-real s'ha anat desesperant en veure la resistència ferma dels pericos i és que quan aconseguien trencar el mur de la compacta defensa, es topaven amb un inspirat Pau López disposat a demostrar que mereix ser titular ara que Diego López està quasi a punt per tornar a jugar. En els darrers minuts, Samu Castillejo ha tingut una gran ocasió a l'àrea petita però els guants del porter blanc-i-blau, de nou, han evitat el gol.

Els blanc-i-blaus han disputat el primer partit en el què va de Lliga deixant la porteria a zero.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut