Cristiano Ronaldo celebra el primer dels seus dos gols a Malmö (EFE)

Un doblet de rècord de Cristiano resol la victòria de tràmit del Reial Madrid al camp del Malmö (0-2)

L'equip de Rafa Benítez n'ha tingut prou amb un doblet del portuguès per acabar amb la resistència del campió suec en un partit molt còmode i sumar la segona victòria consecutiva a la fase de grups

David CarballoActualitzat

De res li ha servit al Malmö escurçar les dimensions del terreny de joc per evitar la segona victòria consecutiva del Reial Madrid a la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip de Rafa Benítez n'ha tingut prou amb un doblet de Cristiano Ronaldo per acabar amb la resistència del campió suec.

El Madrid, sense fer un joc gaire brillant, ha sumat un triomf amb el mínim esforç que li permet encarrilar la classificació per als vuitens de final. Cristiano ha inaugurat el marcador a la mitja hora després de rebre una assistència d'Isco. Abans del descans, Carvajal ha pogut fer el segon, però el seu xut s'ha estavellat al travesser.

En la represa, el Malmö ha tingut una tímida reacció i Rosenberg, amb un cop de cap creuat, hauria pogut fer l'empat a un. Tot i aquest ensurt, els blancs han tingut un matx molt plàcid i, en el 88, Cristiano ha arrodonit la victòria amb el definitiu 0 a 2, un gol que li permet igualar Raúl com a màxim golejador de la història del conjunt blanc, amb un total de 323 dianes.

El PSG supera el Xakhtar a domicili (0-3)

En l'altre partit del grup A, el PSG ha guanyat amb comoditat al camp del Xakhtar Donetsk per 0 a 3 i lluitarà amb el Reial Madrid pel liderat. Els francesos s'han avançat amb un gol de cap d'Aurier i David Luiz, amb molta fortuna i gairebé sense voler, ha fet el segon abans de la mitja hora de joc. En la represa el domini visitant s'ha mantingut i Ibrahimovic ha arrodonit el còmode triomf del conjunt de Laurent Blanc en el minut 90.