Thomas Tuchel creu que els seus jugadors necessitaven un dia més per refer-se del xoc de l'explosió propera a l'autocar del Dortmund (Reuters)
Lliga de Campions

Tuchel: "Els jugadors del Borussia necessitaven un dia més per superar la commoció"

L'entrenador del Dortmund creu que el seu equip ha perdut davant del Mònaco perquè els seus jugadors encara estan afectats emocionalment per l'explosió

Actualitzat

Després de la derrota del Borussia Dortmund davant del Mònaco per 2-3 davant del Mònaco en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions League, l'entrenador dels alemanys, Thomas Tuchel, s'ha mostrat força crític amb el fet que el partit es jugués tan sols un dia després de l'explosió que hi va haver molt a prop de l'autocar de l'equip just quan es desplaçaven cap a l'estadi en què va resultar ferit lleu el català Marc Bartra: "El temps per superar una cosa així és molt important. Els jugadors haurien necessitat un dia més per superar la commoció".

A la zona mixta, el futbolista del Dortmund, Nuri Sahin, s'ha desmuntat davant del micròfon de la cadena noruega Viasport i ha reconegut que tot el vestidor està encara molt afectat pel malson que els va tocar viure: "No he pogut pensar en el futbol fins que no he tornat a la gespa a la segona part. Ahir a la nit encara no havia assimilat el què va passar, però quan vaig arribar a casa i vaig veure la meva dona i el meu fill esperant-me a la porta de casa... Estimem tots el futbol, guanyem molts diners, però som persones i hem patit molt el què ens va passar ahir al vespre. No podré oblidar mai les cares que vaig veure ahir a dins de l'autobus."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut