Donald Trump ha retirat la invitació als Warriors (Reuters)
NBA

Trump retira als Golden State Warriors la invitació per acudir a la Casa Blanca com a campions de l'NBA

El president dels Estats Units ha pres aquesta decisió després que Stephen Curry declarés que no volia que el seu equip visités la residència presidencial per celebrar el títol de campions

Actualitzat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat a través de Twitter que ha retirat la invitació als actuals campions de l'NBA, els Golden State Warriors, per celebrar el títol en una tradicional recepció a la Casa Blanca després de les protestes expressades per diversos dels seus jugadors contra el mandatari, amb les seves estrelles Stephen Curry i Kevin Durant al capdavant.

"Acudir a la Casa Blanca és un gran honor per a un equip campió. Però Stephen Curry està dubtant, així que la invitació queda retirada!", ha escrit Trump al seu compte de Twitter.

Curry va dir aquesta setmana que no volia que el seu equip visités la residència presidencial per celebrar el títol de l'NBA aconseguit la temporada passada. "Jo no hi vull anar", va dir divendres el base dels Warriors. Curry, premiat com a jugador més valuós de l'NBA dues vegades, va afegir: "Amb sort, no anar-hi [a la Casa Blanca] inspirarà algun canvi en el que tolerem en aquest país, en allò a què donem suport, el que s'accepta i allò en què ens fem els ximples."

Anar al contingut