Barça

Toni Freixa anuncia que la pròxima assemblea de compromissaris es farà el cap de setmana del 4-5 d'octubre al Palau Blaugrana

La junta directiva del Barça, que es va reunir dimecres per parlar de temes pendents, ha informat a través del seu portaveu, Toni Freixa, que la data de la propera assemblea de compromissaris coincidirà amb la visita del Valladolid, el 5 o 6 d'octubre. A més, aquest cop es farà al Palau Blaugrana. Freixa ha anunciat que en aquesta assamblea es poden votar els nous estatuts del club.

Actualitzat
La junta directiva del Barça, que es va reunir dimecres per parlar de temes pendents, ha informat a través del seu portaveu, Toni Freixa, que la data de la propera assemblea de compromissaris coincidirà amb la visita del Valladolid, el 5 o 6 d'octubre. A més, aquest cop es farà al Palau Blaugrana. Freixa ha anunciat que en aquesta assemblea es poden votaran els nous estatuts del club.

En el torn de preguntes, preguntat sobre si el Barça donava per tancada la plantilla ha dit que "la plantilla està tancada"; "però estem atents al mercat. No preveiem res de nou però si sorgeix alguna cosa ja ho veurem". El portaveu també ha anunciat nous acords comercials a la gira asiàtica passada, de la qual ha dit: "A la junta d'aquest dimecres vam fer autocrítica sobre aspectes a millorar de la gira asiàtica".

Respecte al format de la Supercopa (doble partit), Toni Freixa ha expressat "que és bo per al futbol que la Supercopa mantingui el format. És un èxit". I ha reiterat la voluntat d'aquesta junta de mantenir el partit de pagament per als abonats: "Em temo que el partit de la Supercopa no tornarà a estar inclòs en el carnet de soci". Ha acabat concloent que "el preu o l'hora són factors que influeixen en l'entrada d'ahir. N'hem de fer autocrítica; una final al camp ha d'estar plena."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut