Ter Stegen i Álvaro Domínguez s'abracen en un partit amb el Borussia (Instagram)
Futbol internacional

Ter Stegen envia un emotiu missatge de suport al seu excompany al Borussia Álvaro Domínguez

Ter Stegen i Domínguez van ser companys al Borussia Mönchengladbach entre el 2012 i el 2014 i l'actual porter blaugrana ha volgut donar suport al jugador madrileny amb un emotiu missatge que ha penjat al seu compte d'Instagram

Actualitzat

El porter alemany del FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, ha volgut tenir un bonic gest amb Álvaro Domínguez, que ahir va anunciar per sorpresa la seva retirada del futbol professional amb només 27 anys per culpa de les lesions.

Ter Stegen i Domínguez van ser companys al Borussia Mönchengladbach entre el 2012 i el 2014 i l'actual porter blaugrana ha volgut donar suport al jugador madrileny amb un emotiu missatge que ha penjat al seu compte d'Instagram.

"En cada esport una lesió és el període més frustrant per a un atleta. Acabar una carrera primerenca a causa d'això és una decisió difícil de prendre. Però mai hem d'oblidar que la salut és el més important, sempre! M'entristeix que pengis les botes tan d'hora. Has estat un gran defensor que sempre estava treballant molt per millorar, un veritable professional! Et desitjo tot el millor en la teva vida futura i estic segur que trobaràs alguna cosa nova i especial per descobrir", ha escrit Ter Stegen en un missatge acompanyat per una fotografia de tots dos abraçant-se durant un partit en la seva etapa al Borussia.

 

Anar al contingut