Barça

Socis del Barça reuniran firmes per retirar la samarreta d'Urdangarin del Palau

La samarreta amb el número 7 encara està penjada al Palau Blaugrana i el club ja va avisar en el seu dia que no tenia intenció de treure-la

Actualitzat

Un grup de socis del FC Barcelona, integrats en el col·lectiu "Manifest blaugrana", ha informat que en les pròximes setmanes intentarà reunir firmes en la massa social perquè el club retiri del Palau la samarreta d'Iñaki Urdangarin, qui va ser jugador de la secció d'handbol.

El propòsit és reunir uns 3.200 suports de socis, corresponent al 3% dels associats que té el club, per poder introduir aquest assumpte en l'ordre del dia de la pròxima assemblea de compromissaris del Barça, el 21 d'octubre, perquè sigui votat pels assistents.

Ara fa un any i mig, el FC Barcelona, a través del seu portaveu, va explicar que es va penjar per reconèixer la seva trajectòria quan es va retirar i com a homenatge als seus mèrits esportius, i que tot el que hagi fet al marge de la seva carrera és aliè al club.

Urdangarin va ser culpat de frau fiscal i fa uns mesos va ingressar en el penal de Brieva (Àvila) per complir una pena de cinc anys de presó.

Anar al contingut