Lliga de Campions

Simeone: "El Bayer Leverkusen és un equip que respecto moltíssim i que sempre ens ha costat"

El tècnic de l'Atlètic de Madrid no ha volgut confirmar qui serà el porter titular al Bay Arena després de recuperar Jan Oblak en un partit que TV3 oferirà en directe (20.45)

Actualitzat

Abans de rebre el Barça diumenge que ve a la Lliga, l'Atlètic de Madrid té partit de Champions. Els de Simeone ja són a Leverkusen per jugar aquest dimarts, en directe per TV3, l'anada dels vuitens de final contra el Bayer, un equip al qual han estudiat a fons en les últimes setmanes i que es troba en un bon moment de forma.

"Per les referències últimes que tenim, l'equip s'ha aixecat molt, se'l veu amb confiança i ens trobarem amb el millor Bayer de la temporada", ha admès Simeone. "És un equip al qual respecto moltíssim, que sempre ens ha costat, que té un entrenador que treballa extraordinàriament bé sobretot en la faceta ofensiva i de sortida de contraatac, amb la velocitat que té a les bandes, i això ens portarà a trobar-nos amb un partit dur i amb alta pressió", ha afegit.

Simeone, que recupera Jan Oblak després de gairebé dos mesos d'absència, no ha volgut confirmar qui serà el porter titular al Bay Arena després que Moyà hagi disputat els últims 15 partits per la lesió de l'eslovac, el titular habitual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut