L'Olympiacos ha anunciat que totes les entrades s'han venut (@olympiacos_org)
Lliga de Campions

S'esgoten les entrades per l'Olympiacos-FC Barcelona de Champions en només dues hores

El club grec pot esperar, per tant, un ple a l'estadi Georgios Karaiskakis d'Atenes, que té un aforament de 33.000 persones, per al seu primer enfrontament amb els blaugranes en competició europea

Actualitzat

Les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions entre l'Olympiacos i el FC Barcelona que es disputarà dimarts que ve a Atenes s'han esgotat en només dues hores, segons ha comunicat el club grec.

Les entrades, que tenien un preu d'entre 50 i 60 euros, es podien comprar en línia des de les 10 del matí hora local i s'han acabat al voltant de les 12. El club grec pot esperar, per tant, un ple al Georgios Karaiskakis, que té al voltant de 33.000 seients, per al seu primer enfrontament amb els blaugranes en competició europea.  

El Barça, un dels clubs del continent europeu amb més seguidors entre l'afició grega (és l'equip amb la penya més nombrosa a Atenes després del Manchester United i el Liverpool), visita per primera vegada l'estadi del Pireu, ja que en els anteriors enfrontaments a Grècia havia jugat contra el Panathinaikos.

Anar al contingut