Sergio Lozano després de lesionar-se
Futbol sala

Sergio Lozano, baixa per al partit d'aquest vespre, que podria donar la Lliga al FC Barcelona

El jugador del Barça Lassa té una lesió muscular i es perdrà el partit d'aquest dissabte (a partir de les 19.30, en directe per Esport3), en què el Barça es pot proclamar campió de Lliga

Actualitzat

La Lliga de futbol sala es podria decidir aquest dissabte. El campionat serà blaugrana si el Barça torna a guanyar l'Inter Movistar en el que seria la tercera i definitiva victòria en el play-off final. El conjunt d'Andreu Plaza no ho tindrà fàcil, ja que haurà d'afrontar aquest matx sense una de les figures clau de l'equip, Sergio Lozano, que, finalment, serà baixa. 

El jugador madrileny es va lesionar en l'inici de l'últim partit i té una lesió muscular al recte femoral de la cama dreta.

En l'equip català confien que es repetirà el gran ambient que hi va haver a les grades del Palau en l'últim enfrontament. Per a aquest vespre hi ha previst un gran mosaic i la pista blaugrana estarà plena a vessar. Tot plegat es podrà veure en directe pel canal Esport3 (a partir de les 19.30). 

 

 

El rival del Barça, el Movistar Inter, avisa que "ningú els doni per morts". L'equip madrileny és l'actual campió d'Europa i ha guanyat les últimes tres Lligues de manera consecutiva.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut