Futbol

Sergio González: "Em canviaria amb qualsevol jugador per jugar aquest partit"

El tècnic de l'Espanyol diu que l'equip es troba davant una data històrica i està convençut que no els dominarà l'ansietat

Actualitzat

La il·lusió i la motivació dels jugadors de l'Espanyol per poder jugar la final de la Copa del Rei és màxima. El golàs de Víctor Sánchez a San Mamés dóna ales als blanc-i-blaus, que comptaran amb el suport dels aficionats que ompliran el Power8 Stadium. Serà un partit especial per als seguidors a la graderia, per als jugadors al camp i per al tècnic a la banqueta.

Cansament: "El partit és tan especial que ningú arribarà cansat. El cap en aquests partits pot més que el múscul."

Motivació: "S'ha de deixar córrer la passió, l'adrenalina i els jugadors estan capacitats per agafar-ne la part positiva. Són partits molt importants, juguem a casa, i tot això serà positiu. Portem tres setmanes amb moltes ganes que arribi aquest partit. Els jugadors tenen ansietat bona i ganes de jugar. Ara tenen l'oportunitat que s'han guanyat a pols."

Advertits per a la final: No ho hem parlat. Només ens importa l'Athletic. Cadascú sap les targetes que porta, però no n'ha de deixar passar cap, demà. Sabem que ho han de donar tot i si després es perden la final per una targeta, mala sort."

La cançó de la promoció: "Admiro molt Raphael i crec que és un dels grans. L'Espanyol ha triat bé la cançó."

El guió del partit: "He imaginat un partit molt difícil, amb nervis i imprecisions, i l'equip que cometi menys errors serà el que tindrà més opcions d'arribar a la final."

Alternar dues competicions: "La Copa ens ha fet despistar-nos una mica a la Lliga però hem aconseguit tirar endavant situacions compromeses i ara estem reforçats."

Ambient: "La comunió entre equip i afició ha de ser única i molt forta i demà és un partit perquè això es doni. Tant de bo demà ens en sortim i aconseguim que el camp s'ompli molts més dies."

Entrenador en un moment històric: "Per a mi és una gran alegria però penso que els protagonistes de veritat són els jugadors. És un motiu d'orgull ser l'entrenador en aquestes situacions."

Athletic, fora d'Europa: "No crec que els afecti. Són professionals i saben passar pàgina ràpid. Crec que ens vindrà el millor Athletic, un equip que sap què ha de fer."

Records: "Els records que he tingut la sort de viure com a jugador ara tornen. Jo els he dit als jugadors que assimilin bé el que els està passant perquè tot passa molt ràpid. Em canviaria amb qualsevol jugador perquè viure aquests moments és molt gran."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut