Espanyol

Sergio González: "Anar al Reial Madrid és l'oportunitat de la vida de Kiko Casilla"

El porter de l'Espanyol continua entrenant-se amb total normalitat amb els companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Actualitzat

L'Espanyol segueix preparant la temporada mentre el vestidor està en ple procés de renovació. En acabar la sessió matinal, Sergio González ha comparegut en roda de premsa i ha parlat sense embuts de les sortides de jugadors i sobre possibles entrades.

El nom que és en boca de tothom és el del porter Kiko Casilla, fins i tot en la de l'entrenador, que n'ha elogiat l'actitud que està mantenint, ja que "s'està entrenant com si no passés res. Qualsevol altre, davant de l'oportunitat de la seva vida hauria forçat la situació. No se li pot dir que no al Reial Madrid", en clara al·lusió a la situació de la negociació, estancada, en la qual ni el club blanc ha millorat l'oferta ni Joan Collet està disposat a vendre'l per quatre milions.

Sobre la sortida de jugadors de pes en el vestidor, Sergio González ha estat molt clar: "Amb la marxa de Sergio García, Lucas Vázquez i Christian Stuani perdem 29 gols i 20 assistències". L'entrenador passa la pilota a la direcció, reclamant l'entrada de jugadors que retornin la competitivitat a l'equip, en el punt de mira dos noms, Gerard Moreno del Vila-real i Jonatas de l'Elx, tot i que deixa la porta oberta a l'arribada de més reforços.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut