Espanyol

Sergio García: "Hem de reflexionar per canviar coses"

La derrota a Vallecas contribueix a què l'Espanyol signi la pitjor ratxa des que Aguirre ocupa la banqueta blanc-i-blava. Els pericos encadenen tres jornades consecutives sense guanyar ni marcar, i havent sumat només un punt de 9 possibles.

Actualitzat
La derrota a Vallecas contribueix a què l'Espanyol firmi la pitjor ratxa des que Aguirre ocupa la banqueta blanc-i-blava. Els "pericos" encadenen tres jornades consecutives sense guanyar ni marcar, i havent sumat només un punt de 9 possibles.

Davant d'aquesta situació, Sergio García, que reconeix el mal moment de l'equip en els últims partits, assenyala que "l'equip hi posa ganes però això no és suficient". El davanter blanc-i-blau no amaga que el vestidor ha d'estudiar els mals resultats dels darrers enfrontaments: "Hem de reflexionar per canviar coses que no ens surten ara i, en canvi, fa tres partits sí. En portem tres sense guanyar i s'ha d'analitzar amb calma perquè els resultats millorin a partir d'ara".

L'equip, que té jornada de descans, manté l'objectiu de treure almenys 10 punts en els pròxims 11 partits. El cap de setmana que ve, els homes d'Aguirre tenen l'oportunitat de canviar la dinàmica, tot i que el rival per fer-ho, el Màlaga, no serà fàcil.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut