Sergi Llull celebrant l'Eurolliga (Reuters)
Sergi Llull celebrant l'Eurolliga (Reuters)
Bàsquet

Sergi Llull descarta definitivament l'oferta dels Houston Rockets per ampliar el seu contracte amb el Reial Madrid

Els Houston Rockets han intentat fitxar aquest estiu Sergi Llull, però el menorquí ha decidit quedar-se a l'ACB i ampliar el seu contracte amb el Reial Madrid fins al 2021

Actualitzat

El Reial Madrid ha fet oficial l'ampliació del contracte de Sergi Llull per 6 temporades més. El menorquí de 27 anys seguirà vinculat al club blanc fins al 2021. El base-escorta ha estat un dels jugadors claus en la bona temporada dels seus, que han guanyat els quatre títols que han disputat: Supercopa, Copa del Rei, Lliga Endesa i Eurolliga.

Aquest estiu Llull ha estat temptejat per l'equip que té els seus drets a l'NBA, els Houston Rockets, amb un contracte que l'hauria convertit en el debutant més ben pagat de la història a la Lliga nord-americana. L'elevada clàusula de rescissió del contracte amb el Madrid ha estat un dels motius que l'han fet rebutjar l'oferta dels texans.

Sergi Llull va fitxar pel Reial Madrid el maig del 2007 després de formar-se durant gairebé 4 temporades en el Bàsquet Manresa, club amb el qual va debutar a la màxima categoria del bàsquet espanyol el 8 de gener del 2006.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut