Sergi Llull celebrant l'Eurolliga (Reuters)
Sergi Llull celebrant l'Eurolliga (Reuters)
Bàsquet

Sergio Llull rebutja l'oferta dels Houston Rockets i continuarà al Reial Madrid

El base menorquí ha rebutjat una milionària oferta dels Houston Rockets per tres temporades i ha firmat un nou contracte amb el Reial Madrid

Actualitzat

Sergio Llull ha dit "no" a la proposta dels Houston Rockets per jugar a l'NBA les pròximes tres temporades. El balear, de 27 anys, ha decidit acceptar l'oferta de renovació del Reial Madrid després de la gran temporada viscuda amb el conjunt blanc. El Madrid ha proposat una ampliació de contracte fins 2021 acompanyada d'una millora salarial de 2 milions d'euros anuals, molt per sota de la quantitat oferta per Houston.

Llull, que semblava tenir-ho tot pactat amb la franquícia texana per recalar a l'NBA, ha canviat d'opinió a l'últim moment. El jugador ha rebutjat l'oferta dels Estats Units després de veure com els Rockets intentaven renovar el seu base, Patrick Beverley. El menorquí ha vist perillar els seus minuts de joc i ha decidit continuar jugant a Europa. Llull no ha descartat una futura sortida a l'NBA, però de moment ha decidit esperar per fer el gran salt.

Tot i que els Rockets no han aconseguit convèncer el balear perquè s'incorpori a l'equip aquest estiu, sí que mantenen els seus drets a l'NBA i l'opció a incorporar-lo si canvia d'opinió.

Anar al contingut