Tenis

Serena Williams guanya Maria Xaràpova (6-1, 6-4) i revalida el títol de Masters 1000 de Madrid

Serena Williams s'ha imposat a la russa Maria Xaràpova en la final femenina de Masters 1000 celebrada a Madrid i ha revalidat el títol que ja va guanyar fa un any (6-1, 6-4). Amb 130 setmanes no consecutives al front de la classificació mundial, la nord-americana ha demostrat que no hi ha rival que la pugui doblegar, ni la campiona del Roland Garros, Maria Xarapòva.

Serena Williams revalida el títol de Masters 1000 de Madrid. (Foto:EFE)

Serena Williams s'ha imposat a la russa Maria Xaràpova a la final femenina de Masters 1000 celebrada a Madrid i ha revalidat el títol que ja va guanyar fa un any (6-1, 6-4). Amb 130 setmanes no consecutives en la classificació mundial, la nord-americana ha demostrat que no hi ha rival que la pugui doblegar, ni la campiona del Roland Garros, Maria Xaràpova.

La mala sort ha acompanyat Xaràpova a la final del torneig, que durant el primer parcial ha desaparegut, sense rumb i sense servei, i ha fet vuit faltes dobles. Un fet que la veterana Serena Williams ha aprofitat per aconseguir la primera mànega en 32 minuts. Durant el segon parcial, Xaràpova s'ha situat 2-0 i després 3-1, però ha tornat a tenir problemes amb el servei i en el sisè l'ha cedit en blanc. Williams ha tornat a demostrar el seu poder amb cops de fins a 180 i 195 quilòmetres per hora. La nord-americana suma així el seu títol número 50, sis més que la seva germana gran, Venus.