Serena Williams revalida el títol de Masters 1000 de Madrid. (Foto:EFE)
Tenis

Serena Williams guanya Maria Xaràpova (6-1, 6-4) i revalida el títol de Masters 1000 de Madrid

Serena Williams s'ha imposat a la russa Maria Xaràpova en la final femenina de Masters 1000 celebrada a Madrid i ha revalidat el títol que ja va guanyar fa un any (6-1, 6-4). Amb 130 setmanes no consecutives al front de la classificació mundial, la nord-americana ha demostrat que no hi ha rival que la pugui doblegar, ni la campiona del Roland Garros, Maria Xarapòva.

Actualitzat
Serena Williams s'ha imposat a la russa Maria Xaràpova a la final femenina de Masters 1000 celebrada a Madrid i ha revalidat el títol que ja va guanyar fa un any (6-1, 6-4). Amb 130 setmanes no consecutives en la classificació mundial, la nord-americana ha demostrat que no hi ha rival que la pugui doblegar, ni la campiona del Roland Garros, Maria Xaràpova.

La mala sort ha acompanyat Xaràpova a la final del torneig, que durant el primer parcial ha desaparegut, sense rumb i sense servei, i ha fet vuit faltes dobles. Un fet que la veterana Serena Williams ha aprofitat per aconseguir la primera mànega en 32 minuts. Durant el segon parcial, Xaràpova s'ha situat 2-0 i després 3-1, però ha tornat a tenir problemes amb el servei i en el sisè l'ha cedit en blanc. Williams ha tornat a demostrar el seu poder amb cops de fins a 180 i 195 quilòmetres per hora. La nord-americana suma així el seu títol número 50, sis més que la seva germana gran, Venus.
Anar al contingut