Serena Williams saluda després de la derrota (Foto: EFE)
Tenis

Serena Williams dóna la sorpresa a Austràlia en perdre contra la seva compatriota Sloane Stephens

La mallorquina Núria Llagostera i el canari David Marrero han estat eliminats dels quarts de final del torneig de dobles mixtos de l'Open d'Austràlia. La gran sorpresa, però, ha estat l'eliminació de la nord-americana Serena Williams, tercera del rànquing mundial, que ha perdut als quarts de final contra la seva compatriota Sloane Stephens en tres sets.

Actualitzat
La mallorquina Núria Llagostera i el canari David Marrero han estat eliminats dels quarts de final del torneig de dobles mixtos de l'Open d'Austràlia. La gran sorpresa, però, ha estat l'eliminació de la nord-americana Serena Williams, tercera del rànquing mundial, que ha perdut als quarts de final contra la seva compatriota Sloane Stephens en tres sets.

Williams, cinc vegades campiona del torneig, no ha pogut superar una rival que, quan tenia 11 anys, li va arribar a demanar un autògraf. Stephens, de 19 anys i 25a del món, ha estat capaç, a més a més, de remuntar la pèrdua del primer set.

Les semifinals femenines seran Stephens contra la bielorussa Viktoria Azarenka, la número 1 mundial, i la russa Maria Xaràpova, número 2, contra la xinesa Na Li, la número 6.

En categoria masculina, el britànic Andy Murray, tercer favorit, no ha donat opció al francès Jeremy Chardy (6-4, 6-1 i 6-2) i s'ha fet amb un lloc a les semifinals.


Anar al contingut