Vettel saluda després de guanyar al Brasil (Reuters)
Vettel saluda després de guanyar al Brasil (Reuters)
Fórmula 1

Sebastian Vettel es retroba amb la victòria al Gran Premi del Brasil

L'alemany ha sumat un punts importants de cara a aconseguir el subcampionat. Hamilton, que sortia l'últim, ha acabat a un pas del podi

Daniel AlentoActualitzat

Sebastian Vettel (Ferrari) ha guanyat el penúltim gran premi de la temporada, el del Brasil, al circuit d'Interlagos, al davant de Valtteri Bottas (Mercedes) i del finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari). Ha estat la cinquena victòria de la temporada del pilot alemany, la primera des del Gran Premi d'Hongria al juliol, just abans de l'aturada de l'estiu. A falta d'una cursa, i amb Lewis Hamilton (McLaren) ja campió de forma matemàtic, Vettel té 22 punts de marge amb Bottas en la lluita pel subcampionat.

Vettel ha fet una bona sortida i li ha pres el primer lloc al finlandès Bottas. Al darrere l'asturià Fernando Alonso (McLaren) també ha començat bé el gran premi, guanyant una posició fins a situar-se cinquè, però una topada entre l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) i el belga Stoffel Vandoorne (McLaren) ha aturat la cursa. Els francesos Romain Grosjean (Haas) i Esteban Ocon (Force India) també han protagonitzat un altre accident.

Després de 5 voltes amb cotxe de seguretat, els pilots han tornat a tenir via lliure. Hamilton, que sortia des del final de la graella, ha començat la seva remuntada espectacular fins a arribar al capdavant aprofitant l'entrada a boxes d'alguns dels seus rivals. Quan l'anglès ha canviat pneumàtics, ha tornat a la pista cinquè, amb Vettel de nou liderant la cursa al davant de Bottas. Amb els ultratous, Hamilton ha donat gas a fons. Després de superar l'holandès Max Verstappen (Red Bull), ha anat a buscar Räikkönen, però li ha faltat alguna volta més per avançar-lo. Alonso ha acabat vuitè i Carlos Sainz (Renault), onzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut