El moment de l'accident de Hamilton a la qualificació del GP del Brasil
El moment de l'accident de Hamilton a la qualificació del GP del Brasil
Fórmula 1

Hamilton queda fora a la Q1 del GP del Brasil després d'estavellar el seu cotxe; la "pole" és per a Bottas

L'anglès no ha pogut completar ni una volta al circuit d'Interlagos. El seu company d'equip ha aconseguit la "pole position".

Actualitzat

La qualificació del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 ha deixat una imatge poc habitual. Quan no feia ni dos minuts que havia començat la lluita per la "pole", l'anglès Lewis Hamilton ha estavellat el seu Mercedes en el sisè revolt de la seva primera volta al circuit. El ja matemàticament campió del món, que no ha pogut marcar temps, ha quedat fora a la Q1. Feia 27 carreres, des del Gran Premi de Bèlgica del 2016, que Hamilton no superava aquesta primera fase de la qualificació.

Finalment, la "pole" ha estat per a l'altre pilot de Mercedes, el finlandès Valtteri Botas, al davant dels dos homes de Ferrari, l'alemany Sebastian Vettel i el finlandès Kimi Räikkönen. Aquesta serà la tercera vegada que Bottas començarà una cursa de la Fórmula 1 des de la primera posició de la graella.

Fernando Alonso (McLaren) ha marcat el setè millor temps, però guanyarà una posició a la graella arran de la penalització de 10 llocs que ha patit el cinquè, l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), per canviar un component del seu motor. Carlos Sainz (Renault) també beneficiat per aquesta circumstància, sortirà vuitè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut