Sebastien Ogier a l'última etapa del Ral·li Catalunya (EFE)
Sébastien Ogier en l'última etapa del Ral·li Catalunya (EFE)
Automobilisme

Sébastien Ogier conquereix el seu quart Mundial consecutiu de ral·lis amb un triomf a Catalunya

El pilot francès s'ha proclamat campió del món a falta de 2 proves per al final de la temporada

Actualitzat

Sébastien Ogier (Volkswagen) ha guanyat el seu quart Campionat del Món de Ral·lis de manera consecutiva gràcies al seu triomf al Ral·li de Catalunya, onzena prova del calendari. Aquesta és la cinquena victòria de la temporada per al pilot, que iguala els 4 mundials dels finlandesos Juha Kannkunen i Tommi Makinen, lluny encara dels 9 d'un altre francès, Sébastien Loeb.

Ogier es va posar líder durant la segona etapa i ha mantingut la seva posició de privilegi l'últim dia, amb un avantatge de 15,6 segons sobre Dani Sordo (Hyundai) i el seu pilot català Marc Martí. El tercer al podi ha estat un company d'escuderia del càntabre, el belga Thierry Neuville. Dels quatre trams cronometrats d'aquest diumenge, l'home de Volkswagen ha guanyat el primer, Sordo el segon i el finlandès Jari-Mati Latvala (Volkswagen) els altres dos.

En els dos ral·lis que queden, els de Gran Bretanya i Austràlia, s'acabarà de definir el podi del campionat, un premi que té Sordo entre els seus aspirants. El pilot d'Hyundai és cinquè de la general, amb 111 punts, a 16 d'Andreas Mikkelsen (Volkswagen) i Thierry Neuville, i a 3 del quart, Hayden Paddon (Hyundai).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut