Sebastian Vettel
Sebastian Vettel ha acabat els entrenaments lliures de Mònaco amb els millors temps (Reuters)
Motor

Sebastian Vettel lidera l'últim entrenament lliure al GP de Mónaco

Els Mercedes continuen tenint problemes de pneumàtics i han situat Bottas tercer i Hamilton cinquè; Carlos Sainz és setè, el millor fora dels tres equips capdavanters del campionat

Actualitzat

Sebastian Vettel ha estat el més ràpid de l'última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco, amb un temps d'1.12,395, tres dècimes millor que el seu company a Ferrari, Kimi Räikkönen, i gairebé mig segon sobre Valtteri Bottas. Com en la sessió de tarda de divendres, l'alemany ha dominat tant amb el pneumàtic tou que va usar a l'inici com amb l'ultratou que ha muntat després per executar el seu millor gir.

Darrere dels tres millors temps, han seguit Max Verstappen, Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo i Carlos Sainz, setè, a més d'un segon de Vettel, però molt a prop dels pilots favorits, com els de Mercedes -que no acaba de solucionar els problemes amb els pneumàtics- i Red Bull. El madrileny és el primer després dels tres equips dominadors de la temporada.

Jenson Button, que substitueix Fernando Alonso en aquest gran premi, ha acabat dotzè, però ja ha rebut una sanció de quinze llocs per haver canviat diversos components en el motor del McLaren-Honda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut