Motor

Sebastià Roca, guardonat amb el premi a la Seguretat Viària

El periodista Sebastià Roca ha estat premiat en la primera edició dels premis a la Seguretat Viària que s'entregaran el pròxim 16 de maig a les 13.45 al World Trade Center, just abans de la cloenda del VI Congrés Internacional sobre Polítiques Europees de Trànsit. Roca dirigeix actualment el programa "KM0", a Esport3.

Sebastià Roca compta amb una dilatada experiència en el món del periodisme de motor.

El periodista Sebastià Roca ha estat premiat en la primera edició dels premis a la Seguretat Viària que s'entregaran el pròxim 16 de maig a les 13.45 al World Trade Center, just abans de la cloenda del VI Congrés Internacional sobre Polítiques Europees de Trànsit.

El premi és un reconeixement a la trajectòria professional i a la implicació en el món de la seguretat viària del premiat.

Sebastià Roca fa 30 anys que treballa a TV3. Dins del món del motor, ha seguit cinc ral·lis París-Dakar, ha cobert el mundial de ral·lis i el de motociclisme en diverses ocasions i també ha seguit durant cinc temporades el Mundial de Fórmula 1. Roca ha presentat, entre d'altres, el programa "+ Motor" i actualment és al capdavant del programa "KM0".