Madrid

Schuster no serà destituït, com a mínim, en les pròximes hores

La corda a Madrid està més tensada que mai. Després de la desfeta a Valladolid, fa la sensació que Mijatovic ha pres les regnes davant del "passotisme" de Schuster, que ahir no es va presentar a l'entrenament voluntari que havia imposat Mijatovic. Avui s'ha reunit la comissió esportiva i sembla que, de moment, no faran cap canvi.

Actualitzat
Bernd Schuster està amb l'aigua al coll, però no serà destituït, com a mínim, en les pròximes hores. Això és el que ha decidit la comissió executiva que s'ha reunit aquest matí als despatxos del Bernabéu. El director esportiu, Pedja Mijatovic, compareixerà aquesta tarda davant de la premsa; però, previsiblement, només emetrà un missatge de calma en què es recordarà la situació que Fabio Capello va viure fa dues temporades. El van mantenir i l'equip va acabar proclamant-se campió.

Però el malestar en el club blanc amb Schuster és molt gran. Els esdeveniments s'han precipitat des de la derrota de dissabte a Valladolid. El tècnic no volia tornar amb l'autocar de l'equip, però el van obligar a fer-ho. A més, Schuster havia donat dos dies de descans als jugadors, però, per indicació de Mijatovic, va haver de convocar una sessió d'entrenament voluntària en què ni ell no s'hi va presentar. Només hi van assistir els lesionats i Javi García.

Mijatovic va anar ahir a Valdebebas per veure el filial i va ser rebut amb una escridassada per part de l'afició. La decisió presa aquest matí permet guanyar temps a una directiva que, tot i això, segueix buscant substitut a l'alemany.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut