Araujo canvia el Celta pel Barça B (@rccelta)
Barça

Samu Araujo abandona el Celta per jugar al FC Barcelona B

El jugador ha executat la clàusula inclosa al seu contracte per la qual podia marxar cedit a un equip de Segona Divisió si així ho desitjava

Actualitzat

El lateral esquerre del Celta de Vigo Samu Araujo jugarà la temporada que ve al filial del FC Barcelona, ​​després d'executar la clàusula inclosa en el seu contracte per la qual podia marxar cedit a un equip de Segona Divisió si així ho desitjava, ha informat el club gallec.

El defensa era un dels jugadors del planter que Juan Carlos Unzué havia convocat per començar aquest dilluns la pretemporada amb la primera plantilla. En una de les seves últimes compareixences davant els periodistes, el director esportiu del Celta, Felipe Miñambres, va deixar entreveure que Samu tindria opcions de quedar-se a la primera plantilla, ja que el club havia descartat reforçar el lloc de lateral esquerre tot i la marxa de Carles Planas.

Després de la decisió del lateral, l'extrem Diego Pampín s'incorporarà aquest dilluns a la pretemporada del primer equip al costat dels jugadors del planter Brais Méndez, Iván Villar i Diego Alende.

 


 

Anar al contingut