Bàsquet

Salva Maldonado admet que el Joventut afronta amb les forces al límit el duel de quarts de final contra el Barça

El tècnic de l'equip verd-i-negre, que tornarà a jugar uns "play-offs" pel títol de lliga després de sis anys d'absència, reconeix que no estan en el millor moment de la temporada i diu que, per tenir opcions de guanyar al Palau Blaugrana, hauran de competir al màxim nivell

Actualitzat

L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha comentat que "hauran de competir al màxim nivell" per intentar "donar la sorpresa" dijous al Palau Blaugrana en el primer partit de quarts de final dels "play-off" pel títol de la Lliga Endesa que els enfrontarà amb el FC Barcelona (Dijous, a les 21 hores, en directe per Esport3).

El tècnic de la Penya, no obstant això, és conscient de les dificultats que a aquestes alçades de la temporada representa veure's les cares contra l'actual campió i reconeix que el seu equip no està en el seu millor moment de la temporada. "Dir que sí, seria enganyar-nos. L'única manera de tenir una opció de guanyar el Barça és jugant tu molt bé i que ells ho facin malament. Si ells juguen molt bé segurament perdràs el partit", ha reconegut el tècnic verd-i-negre.

La derrota de diumenge passat a la pista del Bàsquet Sevilla, que va privar el FIATC Joventut de quedar sisè i evitar el Barça i el Reial Madrid, ha fet variar al tècnic la percepció de com el seu equip arriba als "play-off' pel títol. "La gasolina que tenim és la que és i hi ha dubtes. I si, a més, veus al rival que tens davant, encara tens més", ha admès Maldonado.

L'entrenador de la Penya, de tota manera, ha "felicitat" els seus jugadors per haver aconseguit estar en aquesta fase final i ha afirmat que a partir de dijous l'objectiu és "jugar tan bé com es pugui i gaudir d'una eliminatòria que segurament perdrem".

Després de sis anys d'absència, el Joventut tornarà a disputar un "play-off" pel títol de Lliga sense res a perdre i conscient que el Barça parteix amb el paper de favorit. En l'últim precedent, els blaugrana es van imposar amb contundència a l'Olímpic de Badalona per 61-99 tot i que la Penya ha estat l'únic equip capaç de guanyar aquesta temporada al Palau en el derbi de la primera volta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut