Espanyol

Rufete vol bastir "un projecte de creixement" a l'Espanyol

El nou director de futbol professional del club blanc-i-blau arriba amb l'objectiu de crear una plantilla ambiciosa, competitiva i dins del topall financer

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat oficialment Francisco Joaquín Pérez Rufete com a nou director del futbol professional. Després de passar per les oficines del RCD Stadium per signar contracte, el nou màxim responsable del primer equip s'ha desplaçat fins a la Vall d'en Bas per reunir-se a la concentració de pretemporada que el club blanc-i-blau està fent aquests dies. 

Rufete s'ha desfet en elogis per al nou repte que agafa.

"Veig estabilitat, una idea de projecte de creixement. Tenim molt clara la identitat de club que volem, un projecte fort a la base, que hem de cuidar, i mirar el mercat."

Pel que fa a Rubi, Rufete s'ha mostrat convençut que és el millor entrenador per a l'Espanyol

"Ell entrenava el filial quan jo jugava a l'Espanyol. És jove, però expert. Està en un moment important de la seva carrera i aportarà moltes coses al club i als jugadors."

Això sí, Rufete tindrà feina per confeccionar l'equip per a la propera temporada. I és que el club ja ha deixat clar que s'ha d'obrir la porta de sortida. El nou director de futbol de l'Espanyol té al cap l'equip que vol i què espera dels jugadors:

"Hem d'elaborar una plantilla que rendeixi sabent el topall financer. Vull que els jugadors sentin que estan en el millor club possible."

El director general esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, ha explicat exactament quines seran les responsabilitats de Rufete en el seu nou càrrec:

"Serà màxim responsable del primer equip. S'haurà de relacionar amb la secretaria tècnica, el futbol base i els serveis mèdics." 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut