Romain Grosjean en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Romain Grosjean serà el primer pilot de la història de la nova escuderia Haas

El propietari de l'escuderia, Gene Haas, i el cap de l'equip, Gunther Steiner, han anunciat aquest dimarts el fitxatge del pilot francès

Actualitzat

El francès Romain Grosjean serà el primer pilot de l'equip Haas, la nova escuderia que competirà al Mundial de Fórmula 1 la temporada que ve. El propietari de l'escuderia, Gene Haas, i el cap de l'equip, Gunther Steiner, han anunciat aquest dimarts el fitxatge de Grosjean, que els dos últims anys ha pilotat un Lotus, durant una roda de premsa des de la ciutat nord-americana de Kannapolis, on està ubicada la seu de l'equip.

Grosjean, de 29 anys i amb 78 grans premis disputats, debutarà com a pilot de Haas en el G. P. d'Austràlia, primera prova del campionat de l'any que ve. Els cotxes de Haas F1 Team estaran propulsats per unitats motrius de Ferrari.
 
En declaracions que reprodueix la pàgina web formula1.com, Grosjean ha valorat aquest nou repte a la seva carrera esportiva: "El que Gene Haas i tots al Haas F1 Team estan construint és impressionant, i estic molt orgullós de formar part d'això. La Fórmula 1 és increïblement competitiva i l'única forma de tenir èxit és trobar nous camins per fer les coses".

Anar al contingut