Roger Federer ha derrotat Luckas Lacko en la segona ronda de Wimbledon (EFE)
Tenis

Roger Federer passa a la tercera ronda de Wimbledon gairebé sense despentinar-se

El tenista suís ha superat l'eslovac Lukas Lacko. Marin Cilic, per la seva banda, ha vist com s'havia d'ajornar el partit que jugava contra Guido Pella a causa de la intensa pluja

Actualitzat

Al Torneig de Wimbledon, Roger Federer s'ha classificat sense problemes per a la tercera ronda. El suís s'ha imposat a l'eslovac Lukas Lacko per un clar 6-4, 6-4 i 6-1. Marin Cilic, el cap de sèrie número 3, no ha pogut acabar el partit que jugava contra Guido Pella a causa de la pluja, guanyava de dos sets (6-3, 6-1 i 3-4). A banda d'aquest partit, les intenses pluges han forçat l'ajornament de disset enfrontaments en total.

Sorpresa en les dones. La número dos de Wimbledon, Caroline Wozniacki, ha perdut davant de la russa Makarova per 4-6, 6-1, 5-7. En canvi, les dues germanes Williams han passat ronda. Venus Williams ha superat la romanesa Alexandra Dlugheru per 4-6, 6-0, 6-1, mentre que Serena s'ha imposat a Viktoriya Tomova per un contundent 6-1, 6-4.  L'any passat, la gran de les Williams va quedar segona a Wimbledon després de perdre davant Garbiñe Muguruza. 

Anar al contingut