Anglaterra

Robinho, acusat de violació

A l'exmadridista Robinho no li prova gens l'aventura al futbol anglès. Recordem que va marxar del Madrid per acceptar la milionària oferta del Manchester City, on comença a tenir problemes seriosos. El club li ha posat una multa de 200.000 euros per haver abandonat la concentració i anar-se'n al Brasil sense permís. I, ara, se l'acusa d'agressió sexual. Aquesta matinada ha estat detingut i interrogat per la policia després que una estudiant l'hagi denunciat per una presumpta agressió sexual a la zona vip d'un pub de Leeds, dimecres passat. Després de declarar, Robinho ha estat posat en llibertat sota fiança.

Actualitzat
El davanter brasiler del Manchester City ha negat les acusacions d'agressió sexual a través d'un comunicat publicat en el lloc web del jugador (www.robinhoofficial.com), el seu portaveu, Chris Nathaniel, ha desmentit qualsevol implicació de l'internacional brasiler en el crim en el qual se l'involucra.

"Podem confirmar que Robinho va acudir a la policia, com es va acordar prèviament i com a part d'una investigació criminal", agrega la nota. Segons la versió policial, Robinho és investigat per una presumpta violació sexual ocorreguda en un club nocturn a Leeds (Anglaterra) el passat 14 de gener i, després de l'interrogatori al qual es va sotmetre anit, va ser posat en llibertat sota fiança. Pocs dies després d'aquesta presumpta agressió, el davanter brasiler va abandonar la concentració que el Manchester City feia en la illa canària de Tenerife perquè tenia "assumptes personals per atendre".

Anar al contingut