Actualitat blaugrana

Rijkaard demana al Barça que porti Eufemiano Fuentes als tribunals per l'afer a "Le Monde"

La noticia publicada per "Le Monde", en què vinculava Barça, Reial Madrid i d'altres clubs amb el metge instigador de la trama de dopatge "Operació Port", encara porta cua. Rijkaard exigeix al club mesures legals contra això. En aquest sentit, el tècnic holandès demana al Barça que porti Eufemiano Fuentes als tribunals, mentre que el metge s'ha desmarcat de les informacions del diari "Le Monde".

Actualitzat

El Barça es va veure esquitxat per les acusacions llençades pel diari francès "Le Monde" sobre la suposada relació amb el metge Eufemiano Fuentes, involucrat en afers de dopatge. "Le Monde" també feia referències al Reial Madrid, el València i el Betis. Els quatre clubs van negar ahir qualsevol tipus de relació. Sobre aquestes acusacions, ja han arribat les reaccions del vestidor blaugrana. D'una banda, el tècnic Frank Rijkaard ha instat el club a emprendre mesures per "fer justícia" davant les acusacions de "Le Monde". L'holandès, que s'ha mostrar sorprès pels fets, ha qualificat de "mentida" les acusacions i ha recordat que després de cada partit es fan controls antidopatge i que, a més, els metges del Barça fan controls sorpresa de tant en tant.

Un altre dels que han parlat sobre aquesta qüestió ha estat el migcampista Thiago Motta, que ha donat per tancada la polèmica i no ha volgut entrar a valorar la idoneïtat d'emprendre accions legals contra el rotatiu francès o el mateix Eufemiano Fuentes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut