Ricky Rubio
Ricky Rubio en el partit de la nit passada contra els Lakers (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio: "Estic en un bon moment, però no serveix de res si no guanyem"

El base català, que va tornar a fer una bona actuació (19 i 15) en una nova derrota dels Timberwolves, lamenta la caiguda del seu equip l'últim mes

Actualitzat

Ricky Rubio està oferint en les últimes setmanes el seu millor bàsquet des que va arribar a l'NBA, però els Timberwolves segueixen en caiguda lliure en la Conferència Oest i, tal com ha reconegut el català en una entrevista a l'agència Efe, aquesta bona ratxa "no serveix de res" sense victòries.

"Em sento còmode. Estic en un moment dolç, però, si no acompanyen les victòries, no serveix de res", va dir Rubio als vestidors després d'haver fet 19 punts i 15 assistències en el partit en què el seu equip va caure derrotat contra els Lakers, el pitjor equip de l'Oest.

La nit triomfal de Jordan Clarkson, amb un rècord anotador (35 punts) i també de triples (8) en la seva carrera, va marcar la victòria dels californians per 130-119 contra uns Timberwolves que s'allunyen encara més dels llocs que donen accés als "play-offs".

"Hem comès moltes errades. Una altra vegada, hem deixat de jugar. Anàvem guanyant de vuit a falta de dos minuts. Encara que juguéssim terriblement en atac, si haguéssim defensat, ho hauríem tingut fet, però no ha estat així. És molt decebedor", ha manifestat el base.

"Després de quatre derrotes seguides, volíem jugar fort i mostrar caràcter. Ho hem fet una mica, però això dura 48 minuts. Hem perdut molts partits així aquesta temporada. Així hem perdut les opcions de classificar-nos", va afegir, molest per la irregularitat d'un equip que havia mostrat un bon nivell després de l'aturada del cap de setmana de l'All-Star. "Estàvem jugant molt bé, fent un gran bàsquet, sobretot en defensa. Semblava que n'havíem après i que podíem jugar contra els millors, però últimament hem deixat de defensar", ha lamentat Ricky.

Anar al contingut