Fórmula 1

Renault fa oficial el fitxatge del pilot polonès Robert Kubica

Era de domini públic, però ahir Renault ho va fer oficial. Robert Kubica, actualment a l'equip BMW Sauber, s'incorporarà a l'escuderia francesa a partir de la temporada vinent. El director esportiu de Renault, Bob Bell, va assegurar que estan "encantats" de tenir Kubica a l'equip a partir del 2010. El polonès, que té 24 anys, considera que comparteix amb Renault "l'esperit de competitivitat" i va assegurar que valora la "bona convivència" que regna a l'escuderia.

Actualitzat
Continua el ball de cadires a la Fórmula 1. La marxa de Fernando Alonso a Ferrari ha provocat un anar i venir de pilots que, de cara a la pròxima temporada, dibuixaran una graella amb moltes novetats. L'última a confirmar-se és el fitxatge de Robert Kubica per Renault. 

Quatre anys després, el polonès torna a la marca francesa per substituir Alonso. Kubica va córrer amb Renault les World Series just abans de fer el salt a la F1 amb un BMW. Allà va demostrar ser un pilot molt ràpid, tot i que fa dues temporades va tenir l'ensurt de la seva vida al GP del Canadà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut