Rémy di Gregorio, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

Rémy Di Gregorio dona positiu per EPO durant la passada edició de la París-Niça

Dos dies abans del control, el ciclista francès havia aconseguit un tercer lloc en la tercera etapa de la cursa francesa

Actualitzat

La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha anunciat que el ciclista francès Rémy Di Gregorio (Delko-Marseille Provence-KTM) ha estat informat d'un positiu per darbepoetina (EPO) en una mostra recollida el 8 de març del 2018 durant la París-Niça. Dos dies abans del control, havia aconseguit un tercer lloc en la tercera etapa de la cursa francesa.

Aquest control antidopatge va ser portat a terme per la Fundació Ciclista Antidopatge (CADF), l'organisme independent encarregat per l'UCI de definir i aplicar l'estratègia antidopatge en el ciclisme, amb la col·laboració de l'Agència Francesa contra el Dopatge (AFLD).

El ciclista francès té dret a sol·licitar una contraanàlisi i, d'acord amb el Reglament Antidopatge de l'UCI, el corredor ha estat suspès provisionalment fins a la resolució de l'assumpte. El major èxit de Di Gregorio en la seva carrera professional ha estat precisament a la París-Niça, on va guanyar una etapa el 2011.

Anar al contingut