Hoquei patins

Relliscada del FC Barcelona Lassa contra l'Sporting de Portugal en l'anada de la Copa Continental (0-2)

En el primer assalt de la Copa Continental, els blaugrana han perdut a la pista de l'Sporting per 0-2, en un partit marcat per la humitat de la pista

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha perdut per 0-2 a la pista de l'Sporting de Portugal en el partit d'anada de la Copa Continental. El partit ha estat poc lluït per la humitat que hi havia al Pavilhao Sporting Club do Livramento, i que ha fet molt relliscós el parquet. Això ha impedit als jugadors de tots dos equips, més preocupats de no caure que de jugar en alguns moments, mostrar totes les seves habilitats tècniques.

En la primera meitat, les oportunitats més clares, tot i que no gaire nombroses, han estat per als portuguesos, una contra de Joao Pinto i una rematada a una mà de Viana. L'Sporting de Portugal ha sabut adaptar-se millor a les condicions del matx basant el seu atac en xuts des de fora sobretot d'Esteban Ábalos o en contraatacs després de recuperar la bola. A més, el blaugrana Matias Pascual s'ha lesionat (esquinç de turmell) en aquest primer període.

En la segona meitat, les condicions de la pista no han millorat. Claudio Selva "Cacau" ha desviat un xut llunyà de Ricardo Figueira en el minut 36 per obrir el marcador. A partir d'aquest moment, el conjunt de casa s'ha dedicat a controlar el joc fins que a la contra Ábalos ha fet el 2-0 a 2 minuts del final. El porter Aitor Egurrola ha evitat un tercer gol de l'Sporting que podria haver deixat sentenciada la final. Dissabte, al Palau Blaugrana, el Barça buscarà la remuntada.