Espanyol

Raúl Tamudo assegura que "tot és mentida" i que ell vol acabar la carrera a l'Espanyol

Raúl Tamudo ha parlat de tot l'enrenou que s'ha creat al voltant d'unes declaracions que va fer el seu representant, i que després va respondre el club. El davanter ha rebatut amb un discurs curt i precís tots els arguments del club. "Tot és mentida." Tamudo assegura que "és fals" que vulgui marxar de l'Espanyol i diu que la seva intenció és acabar la carrera esportiva al club blanc-i-blau. El davanter, que ha acabat la roda de premsa plorant, també ha explicat que no és veritat que renunciés a la capitania. L'Espanyol, a través d'un comunicat, s'ha ratificat en les paraules de Planes i De la Cruz.

Actualitzat
Raúl Tamudo, al centre del focus informatiu pels rumors sobre la seva continuïtat en el club blanc-i-blau, ha assegurat que està indignat per la roda de premsa oferta pel director esportiu de l'entitat, Ramon Planes, i el conseller responsable de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz, i ha demanat que es disculpin públicament. "Estic molt, molt, molt indignat i enfadat per les coses que van passar en aquesta sala de premsa. No mereixo el tracte rebut. En veure la roda de premsa que es va produir aquí no m'explicava perquè m'he vist embolicat en aquest tema. No m'agrada parlar, però arriba un moment en què un no pot callar després d'escoltar tantes mentides", ha afirmat.

Tamudo, que ha comparegut en roda de premsa per voluntat pròpia, ha començat el discurs amb aquestes paraules i disposat a acceptar preguntes. No obstant això, el davanter de Santa Coloma ha hagut d'abandonar la roda de premsa molt emocionat i incapaç de continuar amb la seva conferència. "Em sorprèn que es faci una roda de premsa per contestar a un representant. Les declaracions del meu agent són normals per la situació del meu contracte. Ell ve perquè a la premsa apareix una informació en la qual es comenta que es pot prescindir d'algun pes pesant i ve a saber quina és la situació", ha explicat.

Vol acabar la carrera esportiva a l'Espanyol

Tamudo, el contracte del qual amb l'Espanyol venç el pròxim 30 de juny, ha recordat que a partir de l'1 de gener pot signar per qualsevol equip. "No me'n vull anar d'aquí encara que sembla que altres no volen que em quedi. Si el club decideix ampliar-me el contracte, el signaré. Vull quedar-me aquí tota la vida", ha dit.

En aquest context, ha insistit que no vol deixar el club i que no forçarà la seva marxa. "Sempre he anat de cara. Em sorprenen les declaracions de les dues persones que es van asseure aquí. L'única disculpa que poden tenir és que tinguessin un mal dia. Espero que n'estiguin penedits i que públicament em demanin disculpes", ha subratllat.

No va rebutjar el braçalet

També ha carregat durament contra Planes, qui va assegurar que havien ofert a Tamudo el braçalet de capità després de la mort de Dani Jarque. "No es pot frivolitzar amb un tema tan greu. Planes es va equivocar. Ningú em va oferir la capitania després de la mort de Jarque. Em sembla d'una baixesa absoluta utilitzar aquest argument. És totalment fals i es fa per llançar-me la gent a sobre. Si hagués estat veritat, jo portaria el braçalet al braç esquerre", ha afirmat.

Finalment ha remarcat que ni Planes ni De la Cruz estan per damunt de l'entitat. "Per a mi el més important és estar aquí, estar tranquil i jugar", ha conclòs. Aquestes han estat les últimes paraules de Tamudo, qui s'ha pres un moment de pausa i, amb llàgrimes als ulls, ha abandonat la sala de premsa.

De la Cruz i Planes ratifiquen les seves paraules

Els màxims responsables esportius de l'Espanyol, Ramon Planes i Germán de la Cruz, han assegurat a través d'un comunicat que es ratifiquen "al cent per cent" en totes les manifestacions que van realitzar referents a la situació de Raúl Tamudo i que no pensen rectificar. Finalment, subratllen que donen per finalitzada aquesta polèmica si bé avancen que no dubtaran "a defensar la veritat amb arguments més importants, en el cas que es repeteixin manifestacions que no s'ajustin a la realitat".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut