Tenis

Rafael Nadal mostra un bon nivell contra David Goffin i s'adjudica el quart títol a Abu Dhabi

El manacorí ha sabut patir davant d'un rival dur i ha exhibit l'instint guanyador de sempre en els moments decisius

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha adjudicat el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi en vèncer David Goffin per 6-4 i 7-6 (5), en dues hores de joc. És el quart títol que el manacorí aconsegueix en aquesta última cita de l'any.

Nadal ha sabut patir davant un Goffin que ha mantingut opcions de victòria durant tot el partit. Amb un to físic visiblement més fi que en els últims mesos, el recent campió olímpic de dobles ha tornat a exhibir l'instint guanyador de sempre i s'ha desplaçat per la pista amb molta velocitat.

En el primer set, Nadal ha pogut definir en el moment clau, mentre que en el segon, ha alternat bons serveis amb algunes errades que l'han obligat a haver d'esperar fins al desempat per aconseguir el triomf davant el tenista belga, amb el qual, curiosament, mai havia jugat.

Amb aquesta victòria, Nadal es converteix en l'autèntic dominador del torneig, ja que de les nou edicions disputades n'ha aconseguit quatre.

"Si jugo així, la temporada m'anirà bé"

Després del matx, el campió ha assegurat que els tres partits que ha guanyat en el torneig li aniran "molt bé" per a la resta de la temporada. "Estic molt content de tornar a competir", ha dit. "Aquests tres dies han estat bons per a mi. Si jugo a aquest nivell, m'anirà bé la resta de la temporada."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut